Logo De Stadsbakker

Brood en banketbakker (32 - 38 uur)

Ben jij één van die weinige bakkers die niet heeft kunnen kiezen tussen brood en banket en wil je beide producten blijven maken? Dan is dit de vacature die jij zoekt!

Wij zoeken een collega die gek is op het assortiment zoals voor in Frankrijk voorkomt. Desembrood maar ook tartelettes.

Wat ga je doen?

Als brood en banketbakker ben je verantwoordelijk voor het volledige productieproces en de kwaliteit van ons assortiment. Je denkt mee over nieuwe producten, speelt in op seizoensgebonden trends en zorgt voor een constante kwaliteit. Je werkt in een dynamisch team en ondersteunt de manager in diverse werkzaamheden.

Jouw taken:

  • Uitvoeren van alle reguliere en daarmee samenhangende werkzaamheden in de productie
  • Zorgen voor een constante kwaliteit van het assortiment
  • Je eigen werkzaamheden efficiënt plannen
  • Problemen herkennen en de oorzaak achterhalen om kwaliteit te waarborgen
  • Signaleren van knelpunten en actief zoeken naar verbeterpunten
  • Nieuwe producten bedenken voor de winkel en horeca
  • Ondersteuning bieden aan de manager

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste brood en banketbakker die ervaring heeft in het vak en klaar is om het productieproces snel eigen te maken. Je hebt een creatieve geest, kunt zelfstandig werken en hebt een passie voor het maken van nieuwe producten

Functie-eisen:

  • Enige ervaring als brood of banketbakker maar voldoende kennis van beide vakspecialiteiten
  • Creatief en in staat om zelfstandig producten te verzinnen
  • Enthousiaste persoonlijkheid met een open houding
  • Leergierig en flexibel
  • Het leuk vinden om in het zicht van de consument te werken
  • Goed kunnen samenwerken in een team en verantwoordelijkheid durven nemen

Wat bieden wij?

  • Een salaris conform de cao, inclusief reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
  • Een werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat
  • De mogelijkheid om trainingen te volgen bij leveranciers en opleidingscentra
  • Werken in een dynamische en vooruitstrevende omgeving

Werktijden:

Je werkt vier tot vijf dagen per week, welke dit worden doen we in overleg. Wat ons betreft niet de zaterdag. De werktijden zijn als volgt:

  • Maandag t/m donderdag: 04:45 uur
  • Vrijdag: 03:45 uur
  • Zaterdag: 03:30 uur

De dagen waarop je werkt, worden in overleg bepaald, maar weekendwerk is onvermijdelijk.

Interesse?

Ben jij de banketbakker die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar [email protected] t.a.v. Díon Schrijver en vertel ons waarom jij de ideale kandidaat bent!

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

  • Brood en banketbakker (32 - 38 uur)

vrijdag 18 april 2025  |  0 reactiespermalink

Reactie plaatsen

Bevestigingscode