Wie vervangt Merle, onze banketbakster?
Merle begon als 16-jarige stagiaire bij ons en is nooit meer weggaan. Nu, jaren later, heeft ze besloten terug naar school gegaan om een andere richting in te slaan. Nu zijn wij op zoek naar een nieuwe banketbakker die met enthousiasme en ervaring ons team komt versterken!
Wat ga je doen?
Als banketbakker ben je verantwoordelijk voor het volledige productieproces en de kwaliteit van ons assortiment. Je denkt mee over nieuwe producten, speelt in op seizoensgebonden trends en zorgt voor een constante kwaliteit. Je werkt in een dynamisch team en ondersteunt de manager in diverse werkzaamheden.
Jouw taken:
- Uitvoeren van alle reguliere en daarmee samenhangende werkzaamheden in de productie
- Zorgen voor een constante kwaliteit van het assortiment
- Je eigen werkzaamheden efficiënt plannen
- Problemen herkennen en de oorzaak achterhalen om kwaliteit te waarborgen
- Signaleren van knelpunten en actief zoeken naar verbeterpunten
- Nieuwe producten bedenken voor de winkel en horeca
- Ondersteuning bieden aan de manager
Wat zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste banketbakker die ervaring heeft in het vak en klaar is om het productieproces snel eigen te maken. Je hebt een creatieve geest, kunt zelfstandig werken en hebt een passie voor het maken van nieuwe producten. Daarnaast ben je bereid om je kennis van chocola snel eigen te maken.
Functie-eisen:
- Enige ervaring als banketbakker
- Creatief en in staat om zelfstandig producten te verzinnen
- Bereidheid om chocola te leren of ervaring hiermee
- Enthousiaste persoonlijkheid met een open houding
- Leergierig en flexibel
- Het leuk vinden om in het zicht van de consument te werken
- Goed kunnen samenwerken in een team en verantwoordelijkheid durven nemen
Wat bieden wij?
- Een salaris conform de cao, inclusief reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
- Een werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat
- De mogelijkheid om trainingen te volgen bij leveranciers en opleidingscentra
- Werken in een dynamische en vooruitstrevende omgeving
Werktijden:
Je werkt vier dagen per week, welke dit worden doen we in overleg. Wat ons betreft niet de zaterdag. De werktijden zijn als volgt:
- Maandag t/m donderdag: 04:45 uur
- Vrijdag: 03:45 uur
- Zaterdag: 03:30 uur
De dagen waarop je werkt, worden in overleg bepaald, maar weekendwerk is onvermijdelijk.
Interesse?
Ben jij de banketbakker die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar [email protected] t.a.v. Díon Schrijver en vertel ons waarom jij de ideale kandidaat bent!
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!