Logo De Stadsbakker

Contactgegevens De Stadsbakker Zwolle

Stage bij De Stadsbakker

Wij vinden het heel leuk als jij bij ons wilt stage lopen. Dit kan een meekijkdag zijn maar ook een langere periode. Vaak weet je al ruim van te voren wanneer je een stage hebt, wij waarderen het als je dit dan ook ruim van te voren met ons afspreekt. 

Werken bij De Stadsbakker

Lijkt het je leuk om bij ons te werken maar zijn er geen vacatures, dan kun je altijd een open sollicitatie mailen. Wij bewaren deze altijd en brengen je op de hoogte zodra er een vacature is.

Sponsoring

Waar het kan helpen wij graag maar het moet wel overeenstemmen met  het beleid van De Stadsbakker. Heb je een idee of wil je graag weten wat er mogelijk dan denken wij graag met je mee.

Bedrijfsbezoek

Wij stellen het erg op prijs dat u onze bakkerij wilt bezoeken. Vanuit de winkel kunt u al veel zien van het reilen en zeilen bij De Stadsbakker. Wilt u de bakker graag zelf spreken en van hem uitleg ontvangen dan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar onderstaand e-mailadres. Dan kunnen wij een afspraak met u inplannen zodat er ook ruim de tijd is om aan u uitleg te geven.

Media

Voor vragen of het maken van een afspraak kan er contact worden opgenomen met Arend Kisteman (06-41515795)

De Stadsbakker
Blijmarkt 4
8011 NE ZWOLLE

Telefoon: 038 421 09 59 

E-mail: [email protected]
Website: www.destadsbakker.nl
Webshop: webshop.destadsbakker.nl

KvK: 92994598
BTW nummer: NL169028938B01
IBAN: NL90RABO0108611566